10 olyan étel, amely megöli a rákos sejteket
A rák egyike azon sok betegségnek, amely évente több mint egymillió életet vesz igénybe. Ez a halálos betegség nem csak felnőtteket, hanem gyerekeket is megöli. A rákos sejteket elpusztító élelmiszerek erősek és hozzá kell adni a napi étrendhez.
Ha küzdenek ezzel a betegséggel, akkor ezeknek az ételeknek a maximális fogyasztása elengedhetetlen. Ezek az élelmiszerek sok fehérjét és tápanyagot tartalmaznak, amelyek erőt adnak Önnek immunitásának növelése érdekében, és ezáltal segít megvédeni ezt a halálos betegséget.
A brokkoli és a káposzta a legjobb szuperfoodok a rák elleni küzdelemben. Az ilyen keserű ételekben jelen lévő tulajdonságok segítik a rákos sejtek idő alatt történő megölését. Ezeknek az egészséges ételeknek a többsége szulforfánot tartalmaz, amely egy erős vegyület, amely fokozza a szervezet védő enzimjeit, és a szervezetből rákot okozó vegyi anyagokat öblít ki.
Annak érdekében, hogy távolítsa el a rákot ezekkel az ételekkel, kövesse az étrendet, ahol nem szokott egy ételt fogyasztani. Ezzel az ételekkel a lemezedet ideálisan a rák elleni küzdelem legjobb módja.
Nézzétek meg ezeket az ételeket, amelyek segítenek megölni a rákos sejteket:
Az antioxidánsokban gazdag egyik legfontosabb indiai fűszer kurkuma. A kurkuma nagyfokú fogyasztása elősegíti a metasztázisok kialakulását (ez a rák terjedése az egyik szervtől a másikig). Ilyen esetekben a kurkuma segít csökkenteni a metasztázisok kialakulását.
A resveratrol egy fenolos vegyület, amely hozzájárul a vörös szőlő antioxidáns képességéhez. Egy maroknyi szőlő egy nap, amikor a rák elleni küzdelem segít a vörösvérsejtek felerősítésében is.
Eltekintve a fogyás csökkentésében, a zöld tea fogyasztása jó ital, hogy megöli a rákos sejteket. Ezt az italt a nap folyamán legalább kétszer részesíteni kell. A zöld tea szintén immunitást kölcsönöz.
Mivel a paradicsom karotinoidokat és különösen likopint tartalmaz, nagyon jó a rákos sejtek megölése. A paradicsom bármilyen formában történő fogyasztása csökkentheti a szívbetegségeket és egyéb betegségeket is.
Sok nyers veggies
A lila káposzta az egyik legjobb étel, amely gyorsan megöli a rákot. Sokan tartózkodnak a lilás káposzta elfogyasztásától, mivel nem jó a másképp nézni és másokat is ízlelni.
Színes gyümölcsök
Azt mondják, hogy a sötét színű gyümölcsök a legjobbak a rákos sejtek elleni küzdelemben. A sötét gyümölcsök, mint a gránátalma, jó indol-3-karbinolforrás. Ez egy olyan vegyi anyag, amely segíti a sejtek DNS-javítását, ezáltal gátolja a rákos sejtek növekedését.
A következő fegyver a daganat hatékony leküzdéséhez lehet só, mivel a kutatók azt találták, hogy a só beáramlása kiváltja halálát.
A legjobb ételeket, amelyek megölik a rákos sejteket, a brokkoli. Ez a keserű tápláléknak szulforfánja van, ami egy erős vegyület, amely növeli a szervezet védő enzimjeit, és a testből rákot okozó vegyi anyagokat öblít ki.
Mivel természetes biotikus antibiotikum, a fokhagyma segít rákos sejtek elpusztításában egy bizonyos ideig. A zúzott fokhagyma általában a legjobb, ha hozzá kell adnia ételeihez, mint a pasztahoz.
A vörös, sárga és zöld paprika a legjobb a rák elleni küzdelemhez. Az ebben a növényben jelenlévő tulajdonságok segítenek megölni a rákos sejteket és gátolni a sejtproliferációt.
Boldsky – Get breaking news alerts. Feliratkozás Boldsky-ra.
A rák megöli a zöldségeket
Új színes szivárvány
Van egy egészséges rákmegelőző élelmiszerek világa. Használja ezeket a nemzetközi kedvenceket az új fűszerek, gyümölcsök, zöldségek és így tovább. Nagyszerű módja annak, hogy felfrissítse a növényi alapú étrendet, amely segíthet abban, hogy elérje – és maradjon – egészséges súlyt.
Elképzeléseink arról is szólnak, hogyan lehet újra létrehozni vagy adaptálni a nemzetközi kedvencek otthon.
Smørrebrød – Dánia
A Smørrebrød hagyományos nyílt szendvics. Gyakran sötét teljes kiőrlésű rozskenyérrel készülnek, tápanyagban gazdag céklát (vagy más zöldségeket), heringet és pirított tojást.
Próbáld ki: Használjon magas rosttartalmú rozskenyeret, amely szerepet játszik a rák kockázatának csökkentésében. A tetején néhány sült pörkölt gyökérzöldség és hering – gazdag omega-3 zsírsavakban és kiváló vitamin D forrás.
Cortado – Spanyolország, Portugália, Latin-Amerika
A spanyol “cotar” szót, azaz a vágást, a cortado tejjel vágott eszpresszó. Ez egy kicsi (3-4 uncia) ital, amelyet rendszerint az eszpresszóhoz hozzáadott tej 1: 1 vagy 1: 2 arányával készítenek. A párolt tejzel párosított eszpresszó karamell édessége azt jelenti, hogy nem is kell cukrot adni.
Próbáld ki: A kávé az AICR Foods egyike, amely harcol a rák ellen. Ha nincs kávéfőzője, jó esély van arra, hogy a helyi kávézó az Ön számára
Paella – Spanyolország
Ez az ízletes egypohás rizstétel annyira változatos, mint a séfök, amelyek teszik őket. A Paella (kiejtett pah-ey-yuh) alapanyaga a sáfrányos és fokhagymával ízesített rizs, amelyet zöldségekkel és fehérjével kevernek, és sekély tálban főzve. A hagyományos paella csirkét vagy nyulakat, fehér babot és csigákat használ. Egyéb változatok közé tartoznak a garnéla, a kagylók és a kagylók.
Próbáld ki: Az AICR Vegetáriánus Paella barnarizsával és zöldségekkel teli.
Mercimek Köftesi – Vörös lencse Kofte (Törökország)
A Köfte a földi húsra (bárány vagy marhahús) vagy növényi golyókra vonatkozik, amelyeket számos fűszernövény és fűszerekkel ízesítenek. A vegetáriánus változat vörös lencse és finom bulgurával készült, petrezselyemmel és zöldhagymával megszórva.
A vörös lencse hüvelyesek biztosítják a fehérjét, és a bulgur egy rostszálas teljes gabona, amely a vastagbélrák kockázatának csökkenéséhez kapcsolódik.
Próbáld ki: Próbálja ki a középiskolai győztes mediterrán Faux-Lafel-et, vagy adj hozzá néhány főtt lencse és kedvenc fűszereit.
Pho – Vietnam
Menj bármely vietnami otthonra vagy piacra, és valószínűleg találsz némi változatot ennek a tésztaételnek. Pho egy ízletes, tiszta húslevesből, kis mennyiségű vékonyra vágott húsból, például marhahúsból vagy csirkehúsból áll, és a neves linguini alakú rizstészettel – füvekkel, zöldhagymával és babcsírakkal magasan felhalmozva.
Próbáld ki: Használja alapozóinkat finom levesek készítéséhez, hogy testre szabhassa saját fényét és kielégítő Pho tálat különböző kiegészítők segítségével.
Cherimoya – Közép-és Dél-Amerika
Ezt az édes és krémes gyümölcsöt sok amerikai piacon megtalálhatja. Kóstolja meg, mint a banán és az ananász közötti kereszt, a chimimoya fagylalt gyümölcsként ismert. A cheriomoma rengeteg szálat, C-vitaminokat, B6-vitamint és riboflavint és káliumot ad.
Próbáld ki: Egyél frissen, adjunk hozzá gyümölcssalátahoz, vagy hűsük meg, és egy kanállal megettük. A magokat eltávolíthatja, majd 4-5 órán át befagyasztható, majd keverjük össze, hogy krémes cherimoya sorbet készítsünk.
Mojo szósz – Kuba
Mojo utal minden fokhagymás, olívaolaj, fűszerek és citrusfélék, például narancslé. Hozzáad mindent a tenger gyümölcseihez, a sertéshúshoz és természetesen a kubai szendvicshez.
Próbáld ki: Készítsen saját mojo pácokat a gyógynövények és fűszerek – koriander, oregán, kömény és fokhagyma választékával. Az AICR Mojo marinált grillezett pulyka, a citrus puhítja a pulyka és megtartja nedves a grillezés során.
Lépjen kapcsolatba velünk a Twitteren (@ aicrtweets) vagy Facebookon, és ossza meg ötleteiteket.
Jelentkezzen be most, hogy megkapja a legfrissebbet a diéta-rák kapcsolatról.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: