5 Mindennapi élelmiszerek, amelyek harcolnak a rák ellen
A kutatás azt sugallja, hogy az öt közös étel segít Önnek és családjának csökkenteni a rák kockázatát.
Rákellenes ételek
Több, mint bármilyen kiegészítés vagy vitamin, bizonyos tápanyagokat táplálva egészséges ételek fogyasztásával segíthet megakadályozni a tumorokat.
A sárgarépa, mint a kelkáposzta és a spenót, karotinoidokat, antioxidáns csoportot tartalmaz, amely elősegítheti a végbélrák kialakulását.
Az összes előre csomagolt kenyér, gabona, liszt és tészta az Egyesült Államokban folsavot tartalmaz, amely csökkenti a születési rendellenességeket, és csökkentheti a vastagbélrák kockázatát.
A főtt paradicsom különösen jó az életedben lévő srácoknak – tartalmaznak karotinoidot, amelyet likopinnek neveznek, ami csökkentheti a prosztatarákot.
A rostban gazdag ételek, köztük egyes gabonafélék, gyökerek és egyéb zöldségek és hüvelyesek, tűnik védi a vastagbélrákot.
Az Egészségügyi Világszervezet azt javasolja, hogy naponta egy szegfűszeget adjunk az élelmiszerekhez; ez csökkentheti a vastagbél, a gyomor és az emlőrák kockázatát.
AZ AICR ÉLELMEZÉSEI, AMELY A FIGHT CANCER ™
AICR’S
AZ ÉLELMISEK, AMELY A FÁJZA CANCER ™
Egyetlen élelmiszer vagy élelmiszer-összetevő önmagában nem képes megvédeni önt a rák ellen. De a kutatások azt mutatják, hogy a különböző zöldségekkel, gyümölcsökkel, teljes kiőrlésű gabonákkal, babokkal és egyéb növényi ételekkel töltött diétája csökkenti a rákos megbetegedések kockázatát.
Élelmiszerek Can Fight Cancer mind közvetlen …
A laboratóriumi vizsgálatok során számos egyedi ásványi anyag, vitamin és fitokemikálium rákellenes hatásokat mutat. A bizonyítékok azt sugallják, hogy a vegyületek szinergiája a teljes étrendben amely a legerősebb rákvédelmet nyújtja.
… és közvetetten
Az AICR kutatásai szerint a felesleges testzsír növeli a rákos megbetegedések kockázatát. A zöldségek és gyümölcsök viszonylag alacsony a kalóriákban. Az egész szemek és a bab rostokban gazdag, ami szintén segít a súlykezelésben. Ez az egyik oka annak, hogy az AICR a tányérjának legalább 2/3-át töltött növényi ételekkel tölti be.
A rák elleni küzdelmet elősegítő élelmiszerekkel kapcsolatos kutatás – és ez a rák túlélését is segíti – folyamatos és aktív.
Cselekszik
Ajándékozzon most
Az ajándékod most segít további kritikus kutatások, vizsgálatok és kísérletek megelőzésében a rák.
Íme néhány olyan élelmiszer, amelyet az AICR-nál leggyakrabban kérünk. Kattintson mindegyikre, hogy megtudja, mit jelent a jelenlegi tudomány a lehetséges szerepéről a rák védelmében. A legfrissebb AICR-cikkekhez, főzési tippekhez, receptekhez stb.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: