A legjobb rák elleni küzdelem Smoothies
Azt mondják, hogy mi vagyunk, amit eszünk és gondolkodunk az élelmiszerről, mivel az orvostudomány az első lépés a betegségek kockázatának csökkentésére, mint például a rák, a lehető legtermészetesebb módon. Természetesen vannak olyan tényezők is, amelyek túl vannak az irányításunkon, például a genetika, de az egészséges táplálkozás kiváló kiindulópont. A smoothok tökéletesen finom módja annak, hogy több gyógyító tápanyagot kapjon a diétájába.
Ha több egészséges táplálékot szeretne használni, a simábbé teszi a legegyszerűbb módja. A friss gyümölcsök, zöldségek és szuper élelmiszerek finom ételekben csodálatos előnyökkel járnak az energia és a gyors gyógyulás érdekében. A kutatás azt mutatja, hogy több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztó emberek csökkentették a rák és más betegségek kockázatát.
Minden rák elleni küzdelemnek tartalmaznia kell a következő összetevőket:
Antioxidánsok elleni küzdelem
Az antioxidánsok kulcsfontosságú szerepet játszanak a rák, valamint a szívbetegségek, az allergiák és sok más betegség elleni küzdelemben és megelőzésben. Főleg gyümölcsökben és zöldségekben találhatók.
Mivel az immunrendszer ilyen fontos szerepet játszik a rák elleni küzdelemben, fontos, hogy megfelelően táplálja. Az antioxidánsok létfontosságúak az egészséges jól működő immunrendszer szempontjából. További információ az antioxidánsokról a postámban mintegy 9 csodálatos antioxidáns a nagy egészség.
A szabad gyökök a rák egyik ismert oka, és naponta bombázunk velük. A szabad gyökök károsodásának megőrzése érdekében adjunk hozzá áfonyákat, szedereket, szamócát és kakaóport a mindennapi sminkhez.
A nyers kakaó rendkívül gazdag antioxidánsokban, ami csökkentheti számos súlyos betegség, például a szívbetegség, a rák és a 2-es típusú cukorbetegség incidenciáját.
A bogyók igazi szuper-ételek, amelyek gyógyászati tulajdonságai nélkülözhetetlenek az egészségünkhöz, és 5 fontos oka van a bogyók fogyasztásának. További információ található a bogyókról és arról, hogy hogyan alakíthatja át egészségét a bogyókkal az e-könyvemben A Gyógyító Berry Útmutató.
A rák elleni küzdelem Vitaminok
A rák elleni küzdelem és megelőzés szempontjából alapvető fontosságú annak biztosítása, hogy a szervezet hozzáférjen az összes szükséges vitaminhoz. Gyakran, amikor megbetegszünk, általában azt jelenti, hogy egy bizonyos vitamin hiányos. Számos betegség (beleértve a rákot is) kockázatának csökkentése akkor érhető el, ha a szervezet megfelelő vitaminokkal táplálkozik.
Minden jó csíra összetevője vitaminokkal van feltöltve. A C-vitamin különösen fontos az immunrendszer fellendítésében. Vannak olyan alternatív rákterápiák is, amelyek az intravénásan adott C-vitamin nagy dózisaira támaszkodnak. A C-vitamin legjobb forrása a guava, az édes piros paprika, a kivi, a narancs, a grapefruit, a paradicsom, az eper és a zöldpaprika.
A rák elleni ásványok
A kereskedelmi mezőgazdaság gyakorlatai ásványi talajunkat károsítják. Ez ásványi és ásványi eredetű ásványianyag-hiányt okozott. Az ásványok tartják erősen, adnak energiát és egyensúlyozzák a hormonokat. Az ásványok fontos építőelemek az egészséges test számára.
A rák elleni ásványi anyagok, mint a szelén, melyeket a brazil dióban találnak, kitűnő kiegészítést jelentenek a napi gördülékenységhez.
A sötét leveles zöldek szintén nagy magnéziumforrás. A szervezetben több mint 300 különböző reakció szükséges a megfelelő mennyiségű magnéziumhoz. Segít szabályozni testhőmérsékletét és megszabadulni a toxinok testétől. Az egészségügyi előnyök listája túl hosszú ahhoz, hogy részletesen szerepeljen ezeken a posztokon, de részletesen foglalkoztam ezzel a témával az én hozzászólásomban a magnézium hiányosságairól.
A rák elleni küzdelemben az emésztő enzimek
Testünk olyan enzimeket termel, amelyek segítik az emésztést, a tápanyagok asszimilálódását és a rák megelőzését. Ugyanakkor nyers gyümölcsökből, zöldségekből, diófélékből, magokból és olajokból is nyerhetünk enzimet.
Például: az ananászban megtalálható bromelain enzim a rák kezelésére és megelőzésére használható a Planta Medica folyóiratban megjelent kutatás szerint. Az enzimgazdag ételek segítenek a testünk igényeinek terhelésében, és segítenek az emésztés elősegítésében is (az emésztőrendszerben az emésztőrendszerben található további információk találhatók).
Gyulladáscsökkentő összetevők
A gyulladás csendes gyilkos, amely megtámadja az agyat, a szívizomot és az immunrendszert, és növelheti a koszorúér-betegségek, az agyvérzés és a rák kockázatát.
A sötét leveles zöldségek, bogyók, gyömbér és kókuszolaj különösen alkalmas a szervezet gyulladásának csökkentésére, és a végső gyulladáscsökkentő fő összetevője.
A rák elleni küzdelem Smoothies Receptek
Gyógyító csokoládé Smoothie
Ez a sminkt tartalmaz:
- A kakaó csodálatos egészségügyi előnyökkel jár, nagyon gazdag antioxidánsforrás, amely csökkentheti számos súlyos betegség, például szívbetegség, rák és 2-es típusú cukorbetegség előfordulását.
- A bogyók – erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek.
- Brazil dió – tartalmazza az antioxidáns szelént.
2 tk nyers kakaópor
2 brazil dió
1 csésze vörös szőlő
2 csésze (vagy nagy marék) friss baba spenót
1 csésze fagyasztott bogyó (áfonya, eper, málna)
víz
Mindegyik összetevőt kb. 2 percig keverje össze, és adjon hozzá vizet a kívánt konzisztencia függvényében
Berry Ginger Health Bliss
Ez a sminkt tartalmaz:
- Sötét leveles zöldek – rák elleni harci antioxidánsokkal vannak tele.
- Gyömbér – erős gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz gingeroloknak.
- Chia magok – magas omega-3 zsírsavakban, amelyek felelősek a gyulladás elleni küzdelemhez szükséges anyagcserefolyamatokért. A Chia vetőmag egy igazi szuperfood, amely szintén szerepel az én e-könyvemben a szuperfoodokról, amely része a Természetes Egészségügyi Forradalmi Program. Ez a program segít elérni az Ön egészségi, táplálkozási vagy fogyás céljait.
1 csésze választott bogyó (például áfonya, málna, áfonya)
1 tömörített csésze zöld leveles zöldségek (például kelkáposzta, spenót)
2 cm-es (5 cm-es) gyömbér
1 evőkanál finomítatlan kókuszolaj
1 teáskanálnyi vagy annál több friss szamara
Egy kis méz, juharszirup vagy stevia, hogy édesítsék
Mindegyik összetevőt kb. 2 percig keverje össze, és adjon hozzá vizet a kívánt konzisztencia függvényében
Aranyos kurkuma egészségügyi csoda
Ez a sminkt tartalmaz:
- Kurkuma – anti-aging, antioxidáns, gyulladásgátló szuper fűszer.
- A kókuszolaj és a zöld tea és a bogyós gyümölcsökben található kvercetin nagymértékben fokozza a kurkuma felszívódását testünkben (további információkat talál ebben a bejegyzésben)
1 csésze zöld tea
1 csésze választott bogyó (például áfonya, málna, áfonya)
1 evőkanál kókuszolaj
1/2 teáskanál őrölt kurkuma és gyömbér
1 teáskanál őrölt lenmag vagy chia mag
Egy kis méz, juharszirup vagy stevia, hogy édesítsék
Mindegyik összetevőt kb. 2 percig keverje össze, és adjon hozzá vizet a kívánt konzisztencia függvényében
Vita-ásványi Super Smoothie
Ez a sminkt tartalmaz:
- Spenót / kelkáposzta – magas a C-vitaminban
- Eper – tartalmaz antioxidánsokat
- Banán – gazdag vitamin és ásványi forrás
- A kókuszvizek gazdag természetes vitaminokban, aminosavak, szerves savak, enzimek, antioxidánsok és fitonutriensek
Hozzávalók:
1 csésze spenót vagy kelkáposzta
1/2 csésze eper
1 banán
1 narancssárga
víz vagy kókuszvíz
Helyezze az összetevőket kb. 2 percig keverésig, amíg sima lesz.
Nyers ételkezelés rák kezelésére zöldséglevek használatával
Webster Kehr, ICRF
Alapítónk, Webster Kehr 2015-ben nyugdíjba vonult, és valódi örökséget hagyott maga után. For …
Frissítve: október 12, 2017 • Olvasási idő: 9 perc Nyomtatás 64
Ez egy nagyon erős rákkezelés, azonban nem szabad egyedüli rákkezelésre használni. Ez a protokoll általában egy jelentős természetes gyógyászati rák protokoll (pl. Cellect-Budwig, cézium-klorid, nagy RF frekvencia protokoll stb.) Részét képezi, és része a tápnak a legfontosabb tápanyagokkal történő elárasztásához a nem – vírusos sejtek. Ez valójában része a Cellect-Budwig protokollnak, de rákos étrendként használható bármilyen természetes rákkezeléshez.
Figyelmeztetés a K-vitaminra
Sok egészséges táplálék van, amely jelentős mennyiségű K-vitamint tartalmaz, amelyet a szervezetnek szüksége van a véralvadáshoz. Azonban túl sok K-vitamin képes hozzájárulni vérrögök kialakulásához bizonyos helyzetekben. Az ember étrendjének legfeljebb 25% -a 30% -ának tartalmaznia kell a K-vitamin magas táplálékot. Bizonyos K-vitamint tartalmazó élelmiszerek tartalmazzák:
- Brokkoli
- kelbimbó
- Fejes káposzta
- Collard zöldek
- Uborkahéj (azaz a bőr)
- Cikória
- Zöld scallion
- Saláta
- Mustár zöldje
- Spenót
- Répa zöld
- vízitorma
Bár a proteolitikus enzimek a vérhígítók, a legjobb, ha nem próbálják kiegyensúlyozni a véralvadási élelmiszereket és a vérhígítót. A probléma mindkét oldalán a mérsékeltség kedvező.
Fontos figyelmeztetés
Ez a cikk egy hatékony növényi juice-italt fog tárgyalni a rák kezelésére. Ez a zöldséglé kétféle módon használható.
Először is, a leghatékonyabb módja ennek a zöldségleveknek a használata, hogy gyors gyümölcslé részeként használják, azaz egy személy nem eszik semmit, csak a zöldséglevet és a vizet a kezelés alatt, néha három-öt hétig.
Néhány tétel hozzáadható ehhez a zöldséglé kezeléshez, ami hozzáadja a kezelés értékét, és nem befolyásolja a kezelés hatékonyságát. Ezeket a dolgokat a Brandt Grape Cure végén tárgyaljuk.
Ezt a kezelést a Brandt Grape Cure cikk írja le, és a szőlővel és a szőlőlével (a Brandt Grape Cure termékben) leírt növényi levével (lásd ebben a cikkben) helyettesíti. A Brandt Grape Cure cikket a rák kezelésére használhatja, de a “szőlő és szőlőlé” helyett a “zöldséglevet” (a Brandt Grape Cure termékben) helyettesítheti. NINCS HASZNÁLJON mind a szőlő-, mind a zöldséglevet, az egyik vagy a másik.
A zöldséglevek ilyen módon történő használata erős III. Fázisú rákkezelés.
Másodszor, egy másik lehetőség az, hogy egy személy használhatja a zöldséges gyümölcslevet egy több alternatív rákkezelés egyikeként a III. Fázisú rákkezelés részeként. Ha a zöldséglevet ilyen módon használja, szigorú rákos étrendre van szükség.
Számos könyvet írtunk arról, hogy a nyers ételek (azaz a főzés nélküli ételek) foglalkoznak olyan betegségekkel, mint a rák. E cikk alkalmazásában ez a kezelés az immunitás rendszerének felépítésének minősül, de valójában sokkal többet jelent. Sok gyümölcs és zöldség táplálja a rákos sejteket és / vagy megakadályozza a rák terjedését. Kulcsfontosságú megérteni, hogy szinte minden rákos táplálkozás a nyers étkezési étrend módosítása. Még a laetril étrend is alapjában véve egy nyers élelmiszer-diéta, amely a laetrilt tartalmazó élelmiszerekre módosul.
A kínált klinikák
Rákkutató igazolt
Nyers ételkezelés
Meghatározás: Míg a “nyers élelmiszer” kifejezés olyan ételt jelent, amelyet étkezés nélkül fogyasztanak, a rákos étrend összefüggésében a “nyers élelmiszer” étrend vegán típusú étrend, ahol a felhasznált gyümölcsök és zöldségek túlnyomó többsége ismert megölik a rákos sejteket, közvetlenül vagy közvetve. Más szavakkal, a “nyers étel” kifejezés ezen a weboldalon nem jelenti a nyers zöldségek és gyümölcsök véletlenszerű kiválasztását, hanem a rák kezelésére kifejezetten kiválasztott, igen szelektív részhalmazokat a zöldségek és gyümölcsök részéről.
Ha valaha is eljön a nap, hogy a Big Pharma sikeresen elérheti azt a célt, hogy a vitamin és ásványi táplálékkiegészítők elérhetõségét teljes mértékben elnyomja, nem félünk, vannak olyan táplálkozási étrendek, amelyek tökéletesen képesek a rák gyógyítására. Szükséged van egy gyümölcscentrifuga és talán egy élelmiszer-feldolgozó, ha mindkettőt megengedheted.
Az étel elkészítése elpusztítja az enzimek 100 százaléka egy élelmiszerben. Mivel sok étel tartalmazza az enzim megemésztéséhez szükséges enzimeket (és a tápanyagok kiszedését az ételtől), az étkezési helyek nagy terhet rónak a testünkre, és nem engedi, hogy annyi tápanyagot kapjon az ételtől. Valójában az étel elkészítése több mint két tucat különböző módon károsítja az élelmiszer értékét (lásd az oldal alján lévő linkeket).
Bár lehet, hogy bizonyos tápanyagok könnyebben elérhetők a főzés során, összességében jobb, ha zöldségeket fogyasztanak, mint a főzött, főzött vagy pirított. Néhány zöldség azonban általában, de nem mindig, főtt, például a borsó és a zöldbab, csak kettőt.
Továbbá két előnye van a zöldségek és a gyümölcsök gyümölcsöszéséhez. Először is, a gyümölcscentrifugálás a gyümölcsökben vagy zöldségekben lévő tápanyagokat a szervezet által emészthetővé teszi, ami azt jelenti, hogy a tápanyagok közül többet a zöldségekből vagy gyümölcsökből nyernek ki, kevesebb, mint az elzáró rostokat. A második előny az, hogy rövidebb idő alatt és sokkal kevesebb erőfeszítéssel több zöldséget fogyaszthat (különösen a rákot elpusztító tápanyagokat tartalmazó zöldségeket és gyümölcsöket). A gyümölcscentrifugálás kiváló módja a gyümölcsök és zöldségek fogyasztásának.
A rosszindulatú dzsemezés az, hogy a tápanyagokat nem elégítik ki elegendő mértékben a legfontosabb zöldségek és gyümölcsök magjából vagy bőréből. Ha olyan ételeket eszel, ahol a magvak és / vagy a bőrök fontos rákellenes tápanyagokat tartalmaznak (pl. Lila szőlő), ne használjon gyümölcslevetőt a vetőmagra vagy a bőrre, hanem élelmiszerszakítót használjon, vagy kéziszerszámot használjon. őrölje meg a magokat és a bőröket, hogy csipeget készítsen.
Sok különböző nyers táplálkozás van. Az első dolog, amit meg kell értened, hogy nem minden zöldség és gyümölcs egyenlő a rákos megbetegedésben. Ne feledje, fő célunk a rák kezelése. A gyümölcs- és zöldségleveknek elsősorban azokat a zöldségeket és gyümölcsöket kell tartalmaznia, amelyek a legjobb rákellenes tápanyagokat tartalmazzák. Ha véletlenszerűen gyümölcsöket és zöldségeket öntsünk a gyümölcslébe, a gyümölcslé előnyei jelentősen csökkentek.
A sárgarépára vonatkozó megjegyzés
Különös megjegyzés a sárgarépára vonatkozóan. Mint a gyakorlatban minden zöldség, több száz, ha nem több ezer fitonutriens (vagyis tápanyagok az egyébként nem osztályozott növényekben) olyan sárgarépákban, amelyek még nem azonosultak és nem vizsgálták rákellenes képességeket. Lehet, hogy még nem ismerjük a legjobb rákellenes tápanyagot a sárgarépában, de számos ajánlólevélen és néhány könyven alapulva a sárgarépa lehet a legjobb rákellenes növény.
- “A 206 emberi tanulmány áttekintésében a sárgarépák következetesen kialakultak az egyik legfőbb rákellenes ételnek. A sárgarépa ereje a karotinoidok (a béta-karotin nevű csoport) közé tartozik, amelyek narancssárga színt adnak nekik. “Source For Quote No Longer Exists
Régóta és nagyon megbízható barátom (valójában a feleségemnek és nekem több mint 35 éve volt házassága az otthonában), mesélt róla a barátja apjáról, aki teljesen gyógyította a torokrákot sárgarépalével. Más szavakkal, nem evett semmit, és csak sörtévet és természetes vizet ivott.
Közelebb az otthoni élethez, világos mintát láttam a megkérdezetteknél, és az általam elhangzott beszámolókban, hogy a sárgarépalé a nyers étrend legfontosabb eleme. Míg előfordulhat, hogy más napról a másik zöldség, például a cékla (vagyis a vörös répa) még jobbá válik, egészen addig, amíg el nem érkezik a nap, akkor tanácsos megbizonyosodni arról, hogy a sárgarépa a növényi gyümölcslé magja.
Zöldséglevek
A RAW zöldségek, amelyekre a fókuszálásra kerülnek, a sárgarépa, a káposzta, a zöld spárga, a brokkoli, a cékla (répa), a céklafélék, a karfiol és a kapcsolódó zöldségek. A paprikák rák elleni anyagokat is tartalmaznak. A fűszer kurkuma is hozzáadható.
MINDIG MINDIG, a zöldséglevet tartalmaznia kell:
1) Sárgarépalé (1-2 liter / liter),
2) Cukorrépa (legalább két piros cékla, cukorrépa felső részével)
3) Jelentős mennyiségű keresztkötéses zöldség, köztük a brokkoli, a káposzta és a karfiol (ez mind a rákra, mind a máj kritikus védelmére)
Fontos megjegyzés: A cukorrépa az ember vizeletének piros színezetét okozhatja. Tehát, ha a céklát és a vizelet pirosra válik, akkor ez nem feltétlenül vér a vizeletben.
Kicsi és csökkenő mennyiségű gyümölcslevek, amelyek nagyon kevés glükózt tartalmaznak, hozzáadhatók az ízhez (az alábbiakban részletesebben olvashatnak). Nem minden zöldséget lehet nyersen nyersen fogyasztani, de a fentieket nyersen vagy ivóvízzel lehet enni. Ettől a zöldségtől EAT-t is meg lehet fogyasztani a kezelés ideje alatt, hogy ömlesztve és rostot kapjon.
Megjegyzés: A szálak fontos elemek lehetnek a nyers élelmiszerek vagy zöldséglevek tisztítása során vagy azok előtt, mert segíthetnek eltávolítani az érintett hulladékokat a vastagbél béléséből – ezáltal maximális tápanyag-felszívódást tesz lehetővé.
Itt csak néhány a rákos sejtek megölése táplálék (közvetlen vagy közvetett) a zöldségek:
- Nyers sárgarépa (alfa-karotin, béta-karotin, E-vitamin stb.),
- Nyers brokkoli (szulforapán / izotiocianátok),
- Nyers káposzta (izotiocianátok),
- Zöld spárga (szaponinek),
- Cékla / piros cékla (proanthocyanidinek (PAC vagy OPC)), és
- Kurkuma (fűszer) (kurkumin).
Az 1 liter sárgarépát tartalmazó zöldséglevet a sárgarépa minimális szintje elfogadható. Sokan használják a 2 liter citrommal készített zöldséglevet.
A zöldségleveknek legalább 80 százalékát kell tartalmazniuk ismert rákellenes képességű zöldségekkel, bár vannak más zöldségek, nem messze az említettek közül.
Gyümölcslevek
A zöldséglé alternatívájaként gyümölcslé is készíthető. Ellentétben a zöldséglével, amelyre csak 1-2 csipet sárgarépalétet kell naponta bevinnie, nincs határa arra, hogy hány gyümölcslevet kaphat minden nap.
A nyers gyümölcsökre a lilás szőlő (bőr és mag), a vörös málna, a fekete málna, az eper és más nem citrusfélék, a magvak, különösen az őszibarack és a kajszibarack (a mag egy kemény kagyló belsejében). Valójában minden sötétkék vagy sötét lila színű gyümölcs elfogadható, például áfonya. A nyers ananász különösen jó, ha meg tudja szerezni és megengedheti magának. A paradicsom rákellenes tápanyagokkal is rendelkezik.
Itt van egy példa a gyümölcsökben ismert rákos gyilkos tápanyagokról:
- Nyers ananász (bromelain és peroxidáz)
- Teljes lila szőlő maggal és bőrrel (több mint egy tucat, lásd a Szőlő Cure cikket)
- Sárgabarackmag (laetril)
- Eper, vörös málna, fekete málna (laetril és ellaginsav)
- Áfonya (ellaginsav, antocianinok, OPC)
A gyümölcslé legalább 80% -ának vagy annál nagyobbnak kell lennie olyan gyümölcsökből, amelyek ismert rákellenes képességekkel rendelkeznek.
Nyilvánvaló, hogy ez a Brandt Grape Cure módosítása, abban az értelemben, hogy a rákos gyilkosok szélesebb választéka megengedett.
A gyors gyümölcslevekre a szuper gyümölcslevek is megengedettek: mangosztán, noni, wolfberry vagy goji. Ezeket a gyümölcslevek gyors mennyiségben, korlátlan mennyiségben, a 12 órán belül megengedettek.
Diéta részletek és figyelmeztetések
A legtöbb nyers táplálkozás kizár minden húst, minden baromfit, minden halat és minden tejterméket (néha megengedik vajat a zsír miatt). Számos oka van. Itt van egy idézet egy cikkből:
“A főtt ételek fogyasztása megakadályozza, hogy az immunrendszer olyan fontos dolgokkal foglalkozzon, amelyek rendkívül egészségesek és fiatalok maradtak a testben, az elmeben és a lélekben. A természetes erőnlét, a kémiailag alapú kiegészítők, peszticidek, herbicidek, gombaölő szerek, hormonok (húsokban, baromfiban, halakban és tejtermékekben) és számos egyéb toxin, amelyről lenyeljük, lélegzik vagy felszívja a bőrünket. Ha valóban szükségünk van az immunrendszerre, hogy támogasson minket (mint amikor betegség vagy fertőzés alakul ki, vagy sérülés következik be), akkor hiányzik az ereje, hogy megfelelően védekezzen. “
És egy másik:
“Elkerülendő élelmiszerek: minden állati termék, különösen a fehérjék és a zsírok, azaz nincs főzött hús, zsír, tojás, tej stb .; minden finomított cukor és keményítő; szénhidrátok; olajok; csak friss nyers gyümölcsöket és zöldségeket, gyümölcsleveket és kivonatokat ettek. “
Egy másik kérdés a glükóz. A sárgarépának magas a glükózszintje. Ezt a glükózt könnyen felveszi a rákos sejtek. Amikor a glükózt beveszik, a rákos sejtek tápanyagai stb. A rákos sejtek nem csak a glükóz, hanem tápanyagokat is ellopják a normál sejtekből.
Amikor egy személy ötvözi a magas glükóz tartalmú ételeket a zöldséglével vagy a gyümölcslével, akkor a rákos sejtek több forrásból származó glükózt kapnak, és sok tápanyagot kaphatnak ezekből a más élelmiszerekből. Ezek a többi tápanyag nem ölheti meg a rákos sejteket, valamint a sárgarépalémet és a többi zöldséglevet.
Más szavakkal, ne fogyasszon olyan zöldségeket vagy gyümölcsöket, amelyek magas glükózszintet tartalmaznak, kivéve, ha rákot ölnek zöldséget vagy gyümölcsöt.
Más szavakkal, ezek a gyümölcslevek magas vércukorszintű ételekkel történő keverése DILUTES a rákos gyilkos tápanyagok mennyiségét, amelyek bejutnak a rákos sejtekbe, és így a kezelés kevésbé hatékony.
Ez a kezelés túltöltése
A Raw Food Diet “erős III. Szintű” kezelésnek minősül, amennyiben a többi élelmiszer nem tartalmaz túl sok glükózt. Szinte bármilyen más kezeléssel kombinálható, és hasonlóképpen semmi más olyan kezelés, amelyről tudom, hogy zavarja a nyers étkezési étrendet. A kivételek abban az esetben vannak, ha a többi kezeléshez túl nagy mennyiségű glükózra van szükség.
Az alternatív rákkezelésnek komplett kezelési protokollnak kell lennie. Ne felejtsd el tanulmányozni az I., II. És III. Stádiumú rákos betegek teljes kezelési protokollját és a IV. Stádiumú rákos betegek teljes kezelési protokollját:
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: