Miri Tej

Top 10 rák okozó ételek: megértése, mi okozza a rákot

Top 10 rák okozó ételek: megértése, mi okozza a rákot

Ty Bollinger
183.228 Facebook-részvény

Siet? Ide kattintva elolvashatja a cikk összefoglalóját.

Ismered a rák súlyosságát. Ismered a pénzt, amit szellemileg, érzelmileg, pénzügyileg, lelkileg és fizikailag kell tennie. Feszültséget okoz a saját elmédben és testben, valamint a baráti és családi kapcsolatokban. A rákkezelések megnehezíthetik azokat a dolgokat, amelyeket mindig emberként, szülőként vagy alkalmazottakként végeztek.

A mindennapi életben nincs semmi, amit a rák nem érint. Ez egy kimerítő gazember, aki harcolni fog, és olyan sokféle módon törli meg őket, amelyeket nehéz megmagyarázni azoknak, akik nem érezték a borzalmas betegség hatását a saját életükben.

Mi lenne, ha elmondanám, hogy van valami, amit tehetnénk most, hogy csökkentse a rák kockázatát? Igaz, félig!

Ha tudná, hogy van mód arra, hogy megakadályozzuk a rákot az életedbe való behatolással és fejjel lefelé fordítva … teheted?

Az emberek sokat beszélnek a “gyógymódok” az egészségügyi iparban, de van egy mondás, amit valószínűleg hallott a nagyszüleitől, hogy sokkal több értelme van …

“A megelőzés egy oka egy font gyógyulást ér.”

A Rákról való igazságról sokat beszélünk arról, hogy mi okozza a rákot és az ételeket, amelyek a rákot küzdenék és csökkentik a rák kockázatát. Most beszélek veled az ismert, tudományosan bizonyított, rákot okozó ételekről, amelyek aktívan növelik az esélyét, hogy rákot diagnosztizálnak az életetek során.

Vannak olyan esetek, amikor gyorsan ütközik, de gyakrabban fordul elő, amikor a rákos daganatok évek óta bizonyos szokások után nyilvánulnak meg. Jó példák erre a dohányzás, a sugárzásnak való kitettség (vagyis a mobiltelefonok) és az ultraibolya sugarak túlexponálása, amelyek tüdőrákot, agyrákot és bőrrákot eredményeznek.

A szakértők becslése szerint az életmódbeli változásokkal megelőzhető a rákos megbetegedések több mint fele.

2012-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) több mint 14 millió új eset a rák … ami több mint 8,2 millió haláleset világszerte. Azt várják, hogy ezek a számok az elmúlt húsz évben felemelkedjenek az egész világra kiterjedő 70% -kal!

A férfiak körében az első 5 leggyakrabban diagnosztizált rák: a tüdő, a prosztata, a vastagbél / vastagbélrák, a gyomor és a máj.

A top 5 leggyakrabban diagnosztizált rák a nőknél: mell, vastagbél / colorectalis, tüdő, méhnyak és gyomor.

Kiemelném ezt, mert megjegyezzük, hogy a leggyakoribb (és agresszív) rákok többsége a gyomor-bélrendszerrel jár. A tested funkciója, amely feldolgozza az ételt, szükség szerint szétosztja a testén, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a maradék toxinokat eldobja.

Ez a mindennapi élet egyik fő területe, amely drasztikusan befolyásolja a rákos megbetegedések megelőzését és végső soron túlélését. Az Ön által fogyasztott ételek és italok, a szervezet által a betegség elleni küzdelemre használt üzemanyag kritikus az általános jóléthez.

Egyes ételek rosszabbak az Ön számára, mint mások, és növelik a sok betegség és állapot kockázatát. Míg a rák az egyik legrosszabb, rendszeresen eszik a rákot okozó élelmiszerek a mi első tíz listán is vezet a szívbetegség, a cukorbetegség, a krónikus gyulladás, és így sokkal több.

Mi okoz rákot?

A rák lehetséges okainak megértése a gén és a DNS mutációinak megértéséhez vezet. A rákkeltő anyagok (mint például a rákkeltő anyagok), a sugárzás, az elhízás, a hormonok, a krónikus gyulladás, a dohányzás, a vírusok és számos egyéb tényező megtalálhatóak.

Egy interjúban Bob Wright-tól az American Anti-Cancer Institute-től A Quest For The Cures docu-sorozat, megkérdeztem tőle, hogy mi okozza a rákot a sejtekben. Válaszában azt válaszolta: “A rákot vegyi anyagok és sugárzás okozza. Ezt fel lehet rázni sok különböző vegyi anyaghoz, akár az, amit teszel a testedbe, hogy mit lélegez, amit eszel, sugárzás minden forrásból – a mammográfia, a CT vizsgálat, a mobiltelefonjaid, a sejttornyok, a Wi-Fi. A rákot a vegyi anyagok és a sugárzás okozzák.

Ha Bob helyes, akkor a rák elsődleges oka a vegyi anyagok és a sugárzás mindkét tényező nagymértékben csökkenthető az Ön által elkészített élelem és életmóddal.

A Top 10 Rák okozza az ételeket, hogy csökkentse a rák kockázatát félig

  1. Genetikailag módosított élelmiszerek (GMO-k): A géntechnológiával módosított növények gyorsan növekvő termékei riasztó módon infiltrálják az élelmiszerellátást. A kukoricánk és szójaink több mint 90% -a genetikailag módosított. Ez a meglehetősen új gyakorlat számos vita forrása. A szakértők egyetértenek abban, hogy a megfelelő tesztelés nem történt meg, mielőtt a több ezer termék összetevőinek listájához hozzáadnák a GMO-élelmiszereket. Más szóval, senki sem – beleértve a GMO-k termesztõit és gyártói – ismeri a hosszú távú hatást az emberi egészségre. Ha lehetséges, keressen GMO-mentes címkéket, vagy vásároljon organikus (ami mindig azt jelenti, hogy a termék nem genetikailag módosított).
  2. Mikrohullámú popcorn: A vegyileg bélelt táskától a tényleges tartalmakig a mikrohullámú pattogatott kukorica a tüdőrák vitái középpontjában áll a világon. Nem csak a kernelek és az olaj valószínűleg GMO (amelyről a gyártónak nem kell nyilvánosságra hoznia), kivéve, ha organikus, a mesterséges vajízből felszabaduló füst tartalmaz diacetil, amely emberre mérgező. Készíts saját ökológiai pattogatott kukoricát a régimódi módon – jobb ízlést, ne engedje mérgező füstöket, és egészségesebb választás az Ön számára.
  3. Konzervált élelmiszerek: A legtöbb tartályt biszfenol-A (BPA) nevű termékkel vonják be, amelyről kimutatták, hogy genetikailag megváltoztatja a patkányok agysejtjeit. Számos műanyag termék, hőpapír, vízvezeték és sok fogászati ​​kompozit tartalmaz BPA-t is. Segítsen megvédeni a DNS-ét úgy, hogy olyan friss vagy fagyasztott zöldségeket ragaszkodik hozzá, amelyek nem tartalmaznak hozzávalókat a családja asztalához! Ezek jobbak az Ön számára, és egész évben elérhetőek.
  4. Grillezett vörös hús: Míg a grillezett ételek finom ízűek, a tudósok felfedezték, hogy ilyen módon elkészítik a húsokat – különösen a feldolgozott húsokat, mint a forró kutyák -, amely egy heterociklikus aromás aminokból álló rákkeltő anyagot bocsát ki. Ha a vörös húst a jól elkészített pontig vöröli, megváltoztatja a hús kémiai és molekuláris szerkezetét. Jobb, ha sütjük, sütjük, vagy húsokat készítünk egy serpenyőben, mint a grillen.
  5. Finomított cukor: A legnagyobb rákot okozó élelmiszer (messze) a magas fruktóz kukorica szirup (HFCS) és egyéb finomított cukrok. Még a barna cukor is kiválóan finomított fehér cukor, néhány eltávolított melasz után hozzáadva az íz és a szín. A finomított cukrok (és velük készült ételek) a nagy inzulin tüskék forrását jelentik, és táplálják a rákos sejtek növekedését. Mivel az Egyesült Államok cukorellátásának többsége géntechnológiával módosított (GMO) cukorrépa felhasználásával készül, az egészségesebb alternatíva organikus méz, kókuszcukor vagy juharcukor. Most, hogy az onkológusok cukorbetegség elleni gyógyszereket használnak a rákos sejtek elleni küzdelemhez, nem kétséges (végül), hogy ezek a mutált ráksejtek szeretik a cukrot.
  6. Sózott, pácolt és füstölt ételek: Ezek a termékek jellemzően olyan tartósítószereket tartalmaznak, mint például a nitrátok, amelyek az eltarthatósági idő meghosszabbítását célozzák. A feldolgozott élelmiszerekben felhasznált adalékanyagok idővel felhalmozódhatnak a szervezetben. Végül az ilyen toxinok kárt okoznak a sejtek szintjén, és olyan betegségekhez vezetnek, mint a rák. Amikor a füstölt ételeket magas hőmérsékleten főzik, a nitrátok a sokkal veszélyesebb nitritekké alakulnak át. (Megjegyzés: A savanyú ételek esetében nem az erjesztett ételeket értjük otthon.)
  7. Szóda és szénsavas italok: A szódák két évtizeden át az egészségügyi vita középpontjába kerültek, mint az élelmiszerek okozó fő rák. Magas fruktoza kukoricaszirupmal (HFCS), színezékekkel és számos más vegyszerrel töltött, nagyon egészségtelen minden szempontból. Nulla tápértéket szolgáltatnak, és rabolják a testüket a más élelmiszerekből származó tápanyagokból. A “táplálék” hozzáadása a címkéhez azt jelenti, hogy valószínűleg aszpartámot is fogyasztanak – ami nem jobb, mint a patkánymérget az emberi sejteknek.
  8. Fehér liszt: A liszt finomításakor az összes tápérték eltávolításra kerül. Ezután klórgázzal fehérített, hogy vonzóbbá tegye a fogyasztókat. A fehér liszt glikémiája nagyon magas – ami azt jelenti, hogy az inzulinszintet anélkül táplálkozási tüzelőanyag nélkül biztosítja. A szénhidrátok a szervezet által cukrokká alakulnak, így a fehér lisztet tartalmazó túlzott termékek fokozott inzulinrezisztenciát eredményezhetnek. Az egyszerű cukrok (mint a finomított szénhidrátok) a rák előnyben részesített fűtőanyagforrása.
  9. Tenyésztett hal: A kereskedelmi halgazdálkodás hihetetlen mennyiségű halat (pl. Lazac) emelését jelent, zsúfolt környezetben. Az Egyesült Államokban elfogyasztott lazacok több mint 60% -a olyan gazdálkodási tevékenységből származik, ahol antibiotikumokkal, peszticidekkel és egyéb rákkeltő vegyi anyagokkal kezelik a bakteriális, vírusos és parazita kitörések kezelését, amelyek sok hal egy kis hely. A tenyésztett halak nem rendelkeznek annyi omega-3-mal, mint a vadon élő lazac.
  10. Hidrogénezett olajok:A növényi olajokat kémiailag extrahálják a forrásukból, vegyileg kezelik, és több vegyszert adnak hozzá a szag és az íz megváltoztatásához. Egészségtelen omega-6 zsírokba vannak csomagolva (az amerikaiak már túl sokat fogyasztanak), és bebizonyosodott, hogy megváltoztatják sejtmembránjaink szerkezetét.

4 lépés a rák megelőzéséhez

A fent felsorolt ​​10 élelem mellett ne felejtse el elkerülni az “étrend”, “könnyű” vagy “zsírmentes” címkével ellátott élelmiszereket. A zsír- vagy természetes kalóriák eltávolítása érdekében veszélyes vegyi anyagokat cserélnek a testedhez.

Ahelyett, hogy olyan élelmiszereket fogyasztana, amelyeket a gyártók szerint “jó neked” kövesse ezeket a négy rákellenes étrendet a rák megelőzésére.

  1. Ha lehetséges, eszik a szerves anyagot.
  2. Válasszon nyers vagy tiszta fagyasztott, ha a friss termék elérhetősége nem megfelelő az Ön területén.
  3. Töltsön fel fél tányérját minden ételt nem keményítőtartalmú zöldségekkel. Ha állati termékeket eszel, győződjön meg róla, hogy legelő, fűszénhúzó és tejtermékek (beleértve a tojásokat). Csak kiváló minőségű olajokat használjon, mint például a kókuszolaj, olívaolaj, ghee, vagy fűvel táplált vaj.
  4. Határozza meg drasztikusan a gabonát és a cukrot.

Nem csak hogy megszünteti ezeket az ételeket, hogy csökkenti a rák kockázatát, akkor jobban érzi magát (és jobban néz ki) belülről. Most, hogy tudjátok, mit jelentenek a legfontosabb rákot okozó élelmiszerek, mit fog tenni a konyhában való jelenlétükről és a napi étkezési tervükről?

A Top Five Nature’s Cancer Fighting Foods

Sok orvos meg van győződve arról, hogy a rák gyógyítható betegség. Szerintük a rák számos formája a rossz és szabálytalan életmódbeli választások eredménye lehet, beleértve a dohányzást, az extrém italt, a testmozgást és a rossz étrendet. Valójában a rákok körülbelül 30-40% -a közvetlenül összefügghet a rossz táplálkozással. Az élelmiszer-összetevőkhöz hozzáadott adalékanyagok vagy vegyi anyagok, amelyek célja az íz javítása vagy a termék eltarthatóságának növelése, olyan rákkeltő anyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a rákos sejtek és tumorok növekedését a szervezetben. Tudja azonban, hogy vannak olyan élelmiszerek, amelyek hatékonyan eltávolítják a rákot? Úgy van. Richard Beliveau, a “Élelmiszerek a rák elleni küzdelemhez “ elmagyarázta, hogy vannak olyan élelmiszerek, amelyek fitokémiai anyagokat és antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek nemcsak segítenek megállítani a rákot a pályán, hanem visszafordítani.

Ezenkívül egy tápláló étrend épül ezeken az élelmiszereken is segíthet a cukorbetegség és a szívbetegségek elleni küzdelemben. Az American Cancer Society naponta öt adag gyümölcsöt és zöldséget ajánl, és egy stratégiai és egészséges étrend megakadályozza a sejtkárosodást, ami természetesen előfordul. Ezért nagyon fontos, hogy az egészséges és színes ételeket a napi étrendedbe vegye be.

Naponta egy alma az orvost távol tartja Az alma magas antioxidáns szintje csökkenti a száj, a vastagbél, a mell és a tüdőrák kockázatát. A flavonoid hívott A quercetin az almákban megtalálható, ami megőrzi a sejt DNS-jét a károsodástól, ami egyébként rákot okozhat. Emellett az alma bõrje kb. Ötször annyi antioxidáns szintet tartalmaz, mint a hús. Tehát legközelebb, amikor almát mossa, ne hámozzon le! Egyél zöld leveles zöldségeket Az American Institute for Cancer Research által végzett kutatás azt mutatja, hogy a leveles zöldségekben található vegyi anyagok korlátozhatják a rákos sejtek növekedését. A zöld zöldségek, pl. A spenót és a saláta gazdag antioxidáns források a béta-karotin és a lutein. Kale, spenót, kollár, saláta, mustár és spenót közönséges sötétzöld leveles zöldségek. Azok, akik ezt a leveles zöldséget hozzáadják az étrendjükhöz, kevésbé valószínűek a prosztata, a tüdő és a gyomorrák kialakulására.

Fokhagyma: Egy ősi gyógynövény Számos tanulmány szerint a fokhagyma és szerves kénvegyületei, köztük az alliin és az allicin hatékonyan gátolják a rák kialakulását. Alliumvegyületeket tartalmaz, amelyeket diallil-szulfidoknak is neveznek, amelyek segítenek az immunrendszer javításában. A pikkelyes izzókban elérhető összetevők megakadályozzák a rákot okozó anyagok növekedését. Azonban az orvosok nem mondták el, hogy mennyi fokhagymás szegfűszeg van szüksége a rákmegelőzésre, de naponta egy szegfűszeg hasznos lehet. A bogyók rákosodnak A bogyók, mint a málna, az áfonya, az áfonya gazdag növényi vegyi anyagok, úgynevezett antocianinok, amelyek hatékonyan megállítani sokféle rákot. A bogyók C-vitaminban gazdagok, ami antioxidáns, amely segít a sejtkárosodás, a stressz és az öregedés csökkentésében. A bogyókban rendelkezésre álló kvercetin olyan flavonoid, amely gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Fél vagy egy csésze napi finom fogások fogyasztása hatékony megelőző intézkedésekre

Sárgarépa: Egy tökéletes rákos harcos A Newcastle-i Egyetem kutatói által végzett vizsgálat azt mutatja, hogy a sárgarépában megtalálható, “falcarinol” néven ismert vegyület hatékonyan csökkenti a rák növekedését. Ráadásul a sárgarépát karóniummal, béta-karotinnal és likopinnel, például szívbetegségekkel és tüdőrákokkal szemben karóniumokkal töltik. A sárgarépa kalcium-pektátot, C-, D-, E-, K- és erős antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek oxigénnel kapcsolatos károsodást okoznak a szervezetben. Tehát legközelebb, amikor a piacon megkeresik azokat az ételeket, amelyek megakadályozzák a rákot, ne felejtsd el sok színt keresni. Mindig emlékezzen arra, hogy a növényi alapú étrend a legjobb módszer a rák kockázatának megállítására egész évben.

A szerzőről: Natasha Fraser dietikus, és érdeklődést tanúsít az egész világon elérhető egészségügyi és fitness megoldások iránt. Gyakran járul hozzá az egészségügyi és fitness ismeretterjesztő cikkek és blogok segítségével, hogy az emberek körülötte tudatosabb és egészséges életet éljen.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!