Ty Bollinger
183.228 Facebook-részvény
Ismered a rák súlyosságát. Ismered a pénzt, amit szellemileg, érzelmileg, pénzügyileg, lelkileg és fizikailag kell tennie. Feszültséget okoz a saját elmédben és testben, valamint a baráti és családi kapcsolatokban. A rákkezelések megnehezíthetik azokat a dolgokat, amelyeket mindig emberként, szülőként vagy alkalmazottakként végeztek.
A mindennapi életben nincs semmi, amit a rák nem érint. Ez egy kimerítő gazember, aki harcolni fog, és olyan sokféle módon törli meg őket, amelyeket nehéz megmagyarázni azoknak, akik nem érezték a borzalmas betegség hatását a saját életükben.
Mi lenne, ha elmondanám, hogy van valami, amit tehetnénk most, hogy csökkentse a rák kockázatát? Igaz, félig!
Ha tudná, hogy van mód arra, hogy megakadályozzuk a rákot az életedbe való behatolással és fejjel lefelé fordítva … teheted?
Az emberek sokat beszélnek a “gyógymódok” az egészségügyi iparban, de van egy mondás, amit valószínűleg hallott a nagyszüleitől, hogy sokkal több értelme van …
“A megelőzés egy oka egy font gyógyulást ér.”
A Rákról való igazságról sokat beszélünk arról, hogy mi okozza a rákot és az ételeket, amelyek a rákot küzdenék és csökkentik a rák kockázatát. Most beszélek veled az ismert, tudományosan bizonyított, rákot okozó ételekről, amelyek aktívan növelik az esélyét, hogy rákot diagnosztizálnak az életetek során.
Vannak olyan esetek, amikor gyorsan ütközik, de gyakrabban fordul elő, amikor a rákos daganatok évek óta bizonyos szokások után nyilvánulnak meg. Jó példák erre a dohányzás, a sugárzásnak való kitettség (vagyis a mobiltelefonok) és az ultraibolya sugarak túlexponálása, amelyek tüdőrákot, agyrákot és bőrrákot eredményeznek.
A szakértők becslése szerint az életmódbeli változásokkal megelőzhető a rákos megbetegedések több mint fele.
2012-ben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) több mint 14 millió új eset a rák … ami több mint 8,2 millió haláleset világszerte. Azt várják, hogy ezek a számok az elmúlt húsz évben felemelkedjenek az egész világra kiterjedő 70% -kal!
A férfiak körében az első 5 leggyakrabban diagnosztizált rák: a tüdő, a prosztata, a vastagbél / vastagbélrák, a gyomor és a máj.
A top 5 leggyakrabban diagnosztizált rák a nőknél: mell, vastagbél / colorectalis, tüdő, méhnyak és gyomor.
Kiemelném ezt, mert megjegyezzük, hogy a leggyakoribb (és agresszív) rákok többsége a gyomor-bélrendszerrel jár. A tested funkciója, amely feldolgozza az ételt, szükség szerint szétosztja a testén, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a maradék toxinokat eldobja.
Ez a mindennapi élet egyik fő területe, amely drasztikusan befolyásolja a rákos megbetegedések megelőzését és végső soron túlélését. Az Ön által fogyasztott ételek és italok, a szervezet által a betegség elleni küzdelemre használt üzemanyag kritikus az általános jóléthez.
Egyes ételek rosszabbak az Ön számára, mint mások, és növelik a sok betegség és állapot kockázatát. Míg a rák az egyik legrosszabb, rendszeresen eszik a rákot okozó élelmiszerek a mi első tíz listán is vezet a szívbetegség, a cukorbetegség, a krónikus gyulladás, és így sokkal több.
A rák lehetséges okainak megértése a gén és a DNS mutációinak megértéséhez vezet. A rákkeltő anyagok (mint például a rákkeltő anyagok), a sugárzás, az elhízás, a hormonok, a krónikus gyulladás, a dohányzás, a vírusok és számos egyéb tényező megtalálhatóak.
Egy interjúban Bob Wright-tól az American Anti-Cancer Institute-től A Quest For The Cures docu-sorozat, megkérdeztem tőle, hogy mi okozza a rákot a sejtekben. Válaszában azt válaszolta: “A rákot vegyi anyagok és sugárzás okozza. Ezt fel lehet rázni sok különböző vegyi anyaghoz, akár az, amit teszel a testedbe, hogy mit lélegez, amit eszel, sugárzás minden forrásból – a mammográfia, a CT vizsgálat, a mobiltelefonjaid, a sejttornyok, a Wi-Fi. A rákot a vegyi anyagok és a sugárzás okozzák.
Ha Bob helyes, akkor a rák elsődleges oka a vegyi anyagok és a sugárzás mindkét tényező nagymértékben csökkenthető az Ön által elkészített élelem és életmóddal.
A fent felsorolt 10 élelem mellett ne felejtse el elkerülni az “étrend”, “könnyű” vagy “zsírmentes” címkével ellátott élelmiszereket. A zsír- vagy természetes kalóriák eltávolítása érdekében veszélyes vegyi anyagokat cserélnek a testedhez.
Ahelyett, hogy olyan élelmiszereket fogyasztana, amelyeket a gyártók szerint “jó neked” kövesse ezeket a négy rákellenes étrendet a rák megelőzésére.
Nem csak hogy megszünteti ezeket az ételeket, hogy csökkenti a rák kockázatát, akkor jobban érzi magát (és jobban néz ki) belülről. Most, hogy tudjátok, mit jelentenek a legfontosabb rákot okozó élelmiszerek, mit fog tenni a konyhában való jelenlétükről és a napi étkezési tervükről?
Sok orvos meg van győződve arról, hogy a rák gyógyítható betegség. Szerintük a rák számos formája a rossz és szabálytalan életmódbeli választások eredménye lehet, beleértve a dohányzást, az extrém italt, a testmozgást és a rossz étrendet. Valójában a rákok körülbelül 30-40% -a közvetlenül összefügghet a rossz táplálkozással. Az élelmiszer-összetevőkhöz hozzáadott adalékanyagok vagy vegyi anyagok, amelyek célja az íz javítása vagy a termék eltarthatóságának növelése, olyan rákkeltő anyagokat tartalmaznak, amelyek elősegítik a rákos sejtek és tumorok növekedését a szervezetben. Tudja azonban, hogy vannak olyan élelmiszerek, amelyek hatékonyan eltávolítják a rákot? Úgy van. Richard Beliveau, a “Élelmiszerek a rák elleni küzdelemhez “ elmagyarázta, hogy vannak olyan élelmiszerek, amelyek fitokémiai anyagokat és antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek nemcsak segítenek megállítani a rákot a pályán, hanem visszafordítani.
Ezenkívül egy tápláló étrend épül ezeken az élelmiszereken is segíthet a cukorbetegség és a szívbetegségek elleni küzdelemben. Az American Cancer Society naponta öt adag gyümölcsöt és zöldséget ajánl, és egy stratégiai és egészséges étrend megakadályozza a sejtkárosodást, ami természetesen előfordul. Ezért nagyon fontos, hogy az egészséges és színes ételeket a napi étrendedbe vegye be.
Naponta egy alma az orvost távol tartja Az alma magas antioxidáns szintje csökkenti a száj, a vastagbél, a mell és a tüdőrák kockázatát. A flavonoid hívott A quercetin az almákban megtalálható, ami megőrzi a sejt DNS-jét a károsodástól, ami egyébként rákot okozhat. Emellett az alma bõrje kb. Ötször annyi antioxidáns szintet tartalmaz, mint a hús. Tehát legközelebb, amikor almát mossa, ne hámozzon le!
Fokhagyma: Egy ősi gyógynövény Számos tanulmány szerint a fokhagyma és szerves kénvegyületei, köztük az alliin és az allicin hatékonyan gátolják a rák kialakulását. Alliumvegyületeket tartalmaz, amelyeket diallil-szulfidoknak is neveznek, amelyek segítenek az immunrendszer javításában. A pikkelyes izzókban elérhető összetevők megakadályozzák a rákot okozó anyagok növekedését. Azonban az orvosok nem mondták el, hogy mennyi fokhagymás szegfűszeg van szüksége a rákmegelőzésre, de naponta egy szegfűszeg hasznos lehet.
Sárgarépa: Egy tökéletes rákos harcos A Newcastle-i Egyetem kutatói által végzett vizsgálat azt mutatja, hogy a sárgarépában megtalálható, “falcarinol” néven ismert vegyület hatékonyan csökkenti a rák növekedését. Ráadásul a sárgarépát karóniummal, béta-karotinnal és likopinnel, például szívbetegségekkel és tüdőrákokkal szemben karóniumokkal töltik. A sárgarépa kalcium-pektátot, C-, D-, E-, K- és erős antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek oxigénnel kapcsolatos károsodást okoznak a szervezetben. Tehát legközelebb, amikor a piacon megkeresik azokat az ételeket, amelyek megakadályozzák a rákot, ne felejtsd el sok színt keresni. Mindig emlékezzen arra, hogy a növényi alapú étrend a legjobb módszer a rák kockázatának megállítására egész évben.
A szerzőről: Natasha Fraser dietikus, és érdeklődést tanúsít az egész világon elérhető egészségügyi és fitness megoldások iránt. Gyakran járul hozzá az egészségügyi és fitness ismeretterjesztő cikkek és blogok segítségével, hogy az emberek körülötte tudatosabb és egészséges életet éljen.